Minerva

Behandelwijzen

Behandelwijzen

Gezondheidscentrum Minerva biedt verscheidene behandelwijzen aan:

Therapie volgens PNI

PNI is een wetenschap die de relatie onderzoekt tussen de psyche, het zenuwstelsel en het immuunssysteem. Het immuunsysteem is te vergelijken met een balans. De balans blijft in evenwicht als de belastingfactoren de belastbaarheid niet overtreden.

meer

Orthomoleculaire therapie

Het begrip orthomoleculair komt van het Griekse woord “orthos” het geen juist / correct betekent. Het woord moleculair staat voor moleculen, stoffen. Orthomoleculaire therapie betekent dat je gebruikt maakt van lichaamseigen stoffen op wetenschappelijk bewezen biochemische basis.

meer

(Ontspannings)massage

Helemaal ontspannen, loslaten, een moment voor je zelf. Soms is het gemakkelijker om via een zachte massage door te dringen in diepere lagen van de mens dan via een gesprek.

meer

Andullatietherapie

De andullatietherapie steunt op de principes van de klassieke manuele massage, maar gaat hierbij veel verder. Hiertoe werd een uniek en gepatenteerd massagematras ontwikkeld. In dit matras worden mechanische trillingen opgewekt met een frequentie van 20 tot 80 Hz. Deze trillingen zijn volstrekt onschadelijk voor ons lichaam.

meer

Kuurweken

meer

Copyright © Minerva. All rights reserved.