Minerva

Over yoga en leefstijl

Over yoga en leefstijl

Op maandag- en woensdagavond geef ik, Josje Bastiaens, Hatha yoga lessen (in combinatie met yin yoga) te Belfort Maastricht. (Porseleinstraat 14, school CSN).

De lessen beginnen om 18.55u en eindigen om 20.15u.

De kosten zijn €40,- per maand voor vier lessen. Mocht je een les missen, dan kun je deze les altijd op een andere avond inhalen.

Kies je voor 2 lessen per week, dan betaal je €50,- per maand.

Naast yogadocent en mindfulnesstrainer heb ik me in de loop van de jaren gespecialiseerd in gezonde leefstijl/voeding (Ik ben gezondheidstherapeut en PNI-therapeut).

Ik geloof heilig in de combinatie van een gezonde geest in een gezond lichaam d.m.v. een gezonde leefstijl: gezonde voeding, stressreductie en relaxatie en beweging/yoga.

Het is ook mogelijk om eens per maand een consult over gezonde voeding en leefstijl te volgen na afloop van een yogales op een maandag- of woensdagavond. Je krijgt op een ander moment ook een (kort) individueel consult bij mij thuis waarna een factuur van €65,- wordt overhandigd.

Het consult à €65,- kan voor een groot deel vergoed worden via de aanvullende verzekering (natuurgeneeskundig consult tot max. €45,- vergoed).

Hierbij mag je gratis vier keer per maand aan yoga komen doen, om lichaam en geest helemaal met elkaar in balans te brengen!

Mochten er nog vragen zijn: mail of bel mij!

Hartelijke groet,

Josje Bastiaens

06 11012067 / jbastiaens@home.nl

www.gcminerva.nl

www.kurenopmaat.nl

Copyright © Minerva. All rights reserved.