Minerva

Kuurweken

Kuurweken

Door jaarlijks een reinigings-/verwenkuur te doen, houd je lichaam en geest (en gewicht) in balans!

Kuren, reinigen, ontslakken of vitaliseren, allemaal woorden die betrekking hebben op het reinigen van het spijsverteringskanaal.

Vasten of kuren heeft invloed op het hele lichaam, dus ook op het geestelijk welzijn. Door middel van een reinigingskuur geven we lichaam en geest een rustperiode waardoor de kans geboden wordt om te herstellen van alle belastende invloeden uit de omgeving (overvloedige voeding, milieutoxines, stress, enz.).

“Het reinigen van de ingewanden elimineert de bron van het gif waardoor het mogelijk wordt het bloed en de energie op een natuurlijke wijze te vernieuwen. Door de ingewanden te reinigen herstellen we het lichaam”. (Chai Yu-Hua)

Wij organiseren jaarlijks een aantal reinigingskuren. Dit geschiedt op een prachtige locatie in de Belgische Voerstreek, ongeveer 20 kilometer ten zuiden van Maastricht. Het omvat een zeer gevarieerd programma waarin allerlei activiteiten zijn opgenomen die de reiniging ondersteunen zoals informatie over gezonde voeding, volledige lichaamsmassages, meditaties, yoga en ontspanningsoefeningen, evt. een saunabezoek, wandelingen enz. Deze kuurdagen worden als zeer positief ervaren. Er treedt een verbetering op met betrekking tot allerlei klachten en je voelt je weer fris en energiek.

Voor meer informatie kijkt u op: www.kurenopmaat.nl

.

Copyright © Minerva. All rights reserved.